Idrottens dag i Hagaparken

Söndagen den 6 september är det Idrottens dag i Hagaparken. Kom och ha roligt tillsammans med familjen och inspirera barn till fysisk aktivitet och rörelse!

Idrottens dag i Hagaparken arrangeras för tredje gången den 6 september 2015.

Målet med Idrottens dag Hagaparken är att få fler unga att röra på sig och att bygga ett idrottsintresse genom att erbjuda dem ett stort utbud av idrotterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster att testa och ge dem chansen att springa Prins Daniels lopplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Förra året besökte 15000 barn och vuxna dagen då Hagaparken var fylld av idrottsföreinngar som håller i prova-på aktivieteter.

Prins Daniels lopp är gratis och barn 6-12 år får delta - alla är vinnare och får medalj. Anmälan görs på rf.se/hagaparkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bakom dagen står Prins Daniel, Riksidrottsförbundet, Stockholms Idrottsförbund, Solna stad, Stockholms stad, Kungl. Hovstaterna och Solna Idrottsföreningars Samarbetsorganisation, men det är idrottsföreningarna som finns på plats som gör det hela möjligt.

För mer information om evenemanget, besök www.rf.se/hagaparkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster