2019-03-14

Prins Daniel besökte Changers Hub

Torsdag den 14 mars besökte Prins Daniel innovationshuset Changers Hub i Stockholm. Ett möte arrangerat av Prins Daniel Fellowship.

Changers Hub bedriver två innovationshus, ett i Alby, Botkyrka och ett på Stureplan, Östermalm. Utöver att de erbjuder en plats att sitta och jobba på, så erbjuder de även kurser, inspirationsföreläsningar, evenemang och coachning för unga. Visionen är att ge unga, oavsett startsträcka, möjligheter att förverkliga sina idéer och sig själva.

Vid besöket togs Prins Daniel emot av medgrundaren Siduri Poli som berättade om Changers Hubs framtida planer. Därefter fick Prins Daniel träffa några av Changers Hubs medlemmar och lyssna till deras personliga resor och förverkligade idéer. Bland annat berättade Fardosa Abdalla om sitt skomärke Fardosa, Haider Abdo om sitt företag Returnado, Shahin Baharan om sin videostreamintjänst Mytoddler och Linda Napoles om musikkollektivet Ladies Love Hip Hop som hon varit med och grundat.

Foto: Pelle T Nilsson/SPA

Relaterad information

Changers Hub är en av de fjorton organisationer som beviljades stöd från Kronprinsessparets Stiftelse i november 2018. Läs mer om Changers Hub här.