2022-10-25

Organisationsträff och föreläsning med Brit Stakston

Foto: Kronprinsessparets Stiftelse

Tisdag den 25 oktober anordnade Kronprinsessparets Stiftelse en träff på Kungliga Slottet för de organisationer som får stöd från Stiftelsen. Till träffen var mediastrateg och författaren Brit Stakston inbjuden för att föreläsa om digital kommunikation.

Temat för föreläsningen var Hur når vi ut med våra budskap i dagens medielandskap - vilka digitala strategier behövs?

Brit Stakston har drygt 20 års kommunikationserfarenhet med djup kunskap om digitaliseringens påverkan på medielandskapet och demokratifrågor. Brits kunskap baserar sig på sitt kommunikationsarbete som rådgivare för en rad olika företag, organisationer och myndigheter, och hon är särskilt specialiserad på frågor om demokrati, opinionsbildning och engagemang.

De deltagande organisationerna fick lyssna på en av Sveriges starkaste röster för frågor om digitalisering och samhällsutveckling samt ta del av av trendspaningar rörande sociala medier och medievanor. Träffen avslutades med gemensamma disussioner och lunch.

Relaterad information

Brit är även verksam som VD för reportagesajten Blankspot och sitter i styrelsen för svenska Wikimedia, Svensk biblioteksförening, Sveriges Tidskrifter och 1.6 miljoner klubben. Mer information om Brit Stakston finns här. Länk till annan webbplats.

Läs mer om de organisationer som får stöd från Kronprinsessparets Stiftelse 2022.